Cederleüf & Svenheimer – Café med lokala råvaror

café

Cederleüf & Svenheimer är ett familjebageri i Sävedalen, Göteborg, som bakar tårtor, fikabröd och matbröd. I första hand används närproducerade och svenska råvaror och all bakning sker enligt den gamla hantverkstraditionen. Surdegsbrödet stenugnsbakas, kanelbullarna rullas för hand och recepten till bakverken är egenskrivna.

Bageriets utbud, med alltifrån bildtårtor och prinsesstårtor till bakelser och smörgåsar, kan fås med hemleverans inom Göteborg.

Bageri med fokus på lokala råvaror

Cederleüf & Svenheimer är ett familjeägt bageri som lägger stort fokus på att använda sig av lokala och svenska råvaror i den mån det går. Bageriet erbjuder dagsfärskt bröd och fikabröd varje dag och förutom att närproducerat är ett ord som ligger dem varmt om hjärtat så gör även kvalitét och traditionellt hantverk det.

Butiker och webbshop

Cederleüf & Svenheimer har flera butiker runt om i Göteborg – Ale torg, Allum, Gamlestan, Friggagatan, Kongahälla center och så förstås bageriet i Sävedalen. I Sävenäs finns även en Drive-In med dagsfärskt fikabröd och andra godsaker som kan köpas direkt från bilen.

Bageriet har även en webbutik där det går att beställa tårtor, bröd och andra bakverk direkt på nätet. Här går det att välja mellan att själv hämta upp beställningen i någon av butikerna, eller få det levererat hem till dörren.

Beställ tårtor med hemleverans

För hemleverans av tårtor och andra bakverk kan beställningen göras direkt i webbshopen. Det finns flera olika tårtor att välja bland, så som personliga bildtårtor och klassiska prinsesstårtor i olika utföranden. För leverans nästkommande vardag behöver beställningen göras senast klockan 13.00 dagen innan och för leverans på en lördag eller söndag behöver den göras senast klockan 13.00 på fredagen.

Under beställningens gång går det att själv anpassa tårtan efter behov och önskemål, så som vilken storlek (antal bitar) som önskas, smaksättning, om grädden ska vara laktosfri etc.  I slutet av beställningen fylls även datum och tidpunkt för önskad leverans i, och sedan är det bara att invänta godsakerna från Cederleüf & Svenheimers bageri.

Related Posts